Activities

profile-2398782_1920.png

Tri osnovne djelatnosti Savjetovališta su:
 

  1. Psychological counseling and psychotherapy
  2. Scientific research
  3. Education

Psychological counseling

Psihološka pomoć podrazumijeva individualni i grupni rad s policajcima/studentima Visoke policijske škole. Do sad je ovu našu djelatnost koristilo više od 200 korisnika.

Znanstveno-istraživački rad

U Savjetovalištu provodimo znanstvena istraživanja kojima provjeravamo i validiramo primijenjeni oblik psihološke pomoći. Do sada smo,  na temu mentalnog zdravlja policijskih službenika, proveli 4 eksperimentalna i 3 korelacijska istraživanja. S prezentacijom postignutih rezultata sudjelovali smo na 18 konferencija/skupova na kojima smo održali 36 prezentacija. Istraživanja objavljujemo kao stručne i znanstvene radove, a do sada smo objavili 4 rada te su 2 rada u postupku objave.

Education

Sudjelujemo u izvođenju seminara i tečajeva, najčešće u organizaciji Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju MUP-a. Do sada smo sudjelovali na 17 seminara/tečajeva. Provodimo edukaciju i u samostalnoj organizaciji te smo do sada održali 15 predavanja. Sveukupno je do sada više od 2000 korisnika koristilo ovaj vid djelatnosti Savjetovališta. U Savjetovalištu se radi i na razvoju i publiciranju edukativnih materijala i materijala samopomoći.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je savjetovaliste-logo-2022-3-987x1024.png
en_GBEnglish