COVID-19

Camera, Drawing, Lens, Photography

Unatoč epidemiji COVID-19 u RH Centar je jednakim tempom nastavio s radom u pogledu sve 3 svoje djelatnosti – znanstveno-istraživačkim radom, edukacijom i pružanjem psihološke pomoći.

1. Znanost: uz suglasnost Ravnateljstva policije i Kabineta ministra, Centar je proveo istraživanje o percepciji utjecaja epidemije COVID-19 na policijske službenike i policijski sustav. Puni izvještaj možete pogledati ovdje:

Intervju na temu provedenog istraživanja u emisiji “Studio4” na HRT4 možete pogledati ovdje, a u emisiji “Dnevnik Nove TV” na NOVA TV ovdje.

2. Pružanje psihološke pomoći: u vrijeme epidemije COVID-19 u RH Centar preko zoom aplikacije provodi djelatnost pružanja psihološke pomoći. U skladu s očekivanjima, broj korisnika ove usluge je porastao te Centar uspješno odgovara na povećani broj novih kao i zatjeve starih korisnika.

3. Edukacija: u vrijeme epidemije COVID-19 u RH Centar preko zoom aplikacije uspješno provodi i edukacijsku djelatnost. Sudjelovali smo u specijalističkom tečaju za maloljetničku delinkvenciju i kriminalitet na štetu mladeži i obitelji u organizaciji Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju.

Ovdje možete preuzeti materijale korisne za bolje nošenje s cjelokupnom situacijom:

Camera, Drawing, Lens, Photography