Cooperation

Hrvatsko udruženje za bihevioralno – kognitivne terapije

Od samog osnutka Savjetovalište surađuje s jednim od najistaknutijih terapijskih udruženja u RH – Hrvatskim udruženjem za bihevioralno – kognitivne terapije (HUBIKOT). HUBIKOT je ravnopravni i aktivni član European Association for Behavioral and Cognitive Therapies (EABCT). Cilj Udruženja je okupljanje i edukacija  psihologa i liječnika zainteresiranih za bihevioralno – kognitivnu terapiju.

Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske

Suradnja s Ministarstvom pravosuđa omogućila je djelatnicima i suradnicima Savjetovališta te nekoliko policajaca VII PP Zagreb sudjelovanje u edukaciji koja se provodi u sklopu projekta Ministarstva pravosuđa pod nazivom „Edukacija službenika zatvorskog sustava za provođenje mindfulness programa“. Navedenom suradnjom djelatnici našeg Ministarstva bit će osposobljeni za provođenje MBCT treninga.

Sveučilišni savjetovališni centar

Sveučilišni savjetovališni centar (SSC) jedan je od najistaknutijih studentskih savjetovališnih centara u RH. SSC je sastavnica Sveučilišta u Rijeci koja je osnovana s ciljem pružanja različitih oblika podrške i pomoći studentima i djelatnicima riječkog Sveučilišta. U okviru SSC-a djeluju Psihološko savjetovalište, Ured za studente s invaliditetom i Ured za karijere.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je savjetovaliste-logo-2022-3-987x1024.png
en_GBEnglish